🌸Osvrt na proslavu rođendana u Igraonici Dvorac snova 🎊💓🎂🎁🎀

Nisam nikad bila ljubiteljica igraonica. Nekako mi je uvijek bila draža slobodna igra djece, boravak na otvorenom, opuštena atmosfera i prostor u kojem mogu boraviti i odrasli.
S druge strane, pripremanje proslava doma toliko je iscrpljujuće i stresno da zapravo uživam tek kad sve prođe.
I onda doznajemo za igraonicu Dvorac snova čiji koncept nam se jako svidio. I kako smo zamislili tako je i bilo!
✔️Na raspolaganju prostor za djecu (vanjski i unutarnji) uz dvije odgojiteljice.
Smisao dječjeg rođendana je da djeca istinski uživaju, da su slobodna i opuštena, a istovremeno vođena smišljenim aktivnostima. Na dječjim licima vidjela sam radost i veselje, a moja djevojčica osjećala se kao prava princeza! Tete su divne, pažljive, brinu o svakom djetetu pojedinačno.
Neprocjenjiv je osjećaj kada znate da su djeca prije svega na sigurnom, ali i da se zaista zabavljaju.
✔️Konobica za odrasle – predivan prostor sa svim potrebnim posuđem. Ovo bih posebno naglasila zato što mi kupovanje plastičnog posuđa uvijek odnese puno vremena, ali i novca! U prostor možete donijeti sve što želite od hrane i pića i pozvati koga želite tako da ne morate sljedeći dan pripremati ručkove i večere za bake, djedove, rođake, prijatelje itd. Djeca imaju sve osigurano (grickalice, sokove, čaše…). Naravno, uvijek možete nešto svoje ubaciti, ali ono što oni najviše vole bude već ponuđeno.
✔️Prostor je toliko lijep, oslikan, bogat poticajima da nisam imala potrebu kupovati nikakve ukrase. Ja sam jedna od onih mama kojima nije bitno pokazati hrpu skupocjenih balona, dekoracija, hranu kao da smo u hotelu sa 5* ili tortu koja izgleda kao umjetničko djelo. Važan mi je doživljaj, važno mi je zadovoljstvo djece, gostiju, a i nas kao roditelja. Želim ugodnu, obiteljsku atmosferu. A upravo to smo i dobili! Zato sve preporuke i pohvale za igraonicu, kao i vlasnicu Petru koja je vrlo draga, komunikativna, jednostavna i uvijek je tu ako vam bilo što treba. Za više informacija i fotografija posjetiti stranicu:

https://instagram.com/dvorac_snova_rodendaonica?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090861041112
Scroll to Top